آیا ترمیم کننده پوست صورت می تواند باعث ایجاد جوش و آکنه شود؟
شاید برای شما سوال پیش بیاید که آیا استفاده از کرم های ترمیم کننده سبب ایجاد جای جوش یا آکنه بر روی پوست خواهد شد؟ در ادامه به شما شرح می دهیم درباره جای جوش و آکنه که خیلی حائز اهمیت است.
معرفی بهترین کرم های ترمیم کننده جای جوش
اگر برای درمان جای جوش خود تصمیم دارید از کرم ها و محصولات داروخانه ای استفاده کنید می توانید این کار را به دو صورت انجام دهید. که به شرح زیر می باشد:
- بهتر است با استفاده از ژل های ترمیم کننده جای اسکار های ناهموار را از بین ببریم.
- با استفاده از محصولات لایه بردار استاندارد و کرم های تخصصی جای اسکار را محو کنیم.
انواع کرم و ژل های ترمیم کننده اسکار و جای جوش
- ژل های سیلیکونی رژواسیل اسکار هیل
- کرم ژل ترمیم کننده تخصصی اکنس 4 ساین اسکین
- ژل ترمیم کننده قوی اسکارلیفت درمالیفت
- ژل لایه بردار تخصصی حاوی سالیسیلیک اسید سبوما آردن
در صورتی که التهاب در جوش ها بسیار شدید یا به صورت پشت سر هم باشد، بهتر است برای درمان قطعی به یک پزشک متخصص پوست مراجعه نمایید. البته اگر یک روتین روزانه خوب داشته باشید، سبب می شود، حتی شدید ترین جوش ها را خودتان درمان کنید.
بر این اساس شما می توانید با ترکیب مناسب داروها و محصولات استاندارد، بسیاری از درمان های جای جوش و آکنه را محو کنید، عموماً بعضی از آنتی بیوتیک ها هستند که هدفشان قرار دادن باکتری های مولد است، که به حل مشکل کمک بسیاری می کنند؛ اما بعضی دیگر با کاهش سموم یا از بین بردن سلول های مرده پوست، آکنه را متوقف می کنند.
قاعدتاً هیچ شخصی را پیدا نمیکنید که حس خوشایند و خوبی نسبت به جای جوش یا زخمهای روی صورت یا پوست بدن خود داشته باشد. پس بهتر است از ایجاد این مشکلات پوستی، افراد به دنبال راه حلی برای رفع سریع و آسان آن باشند.
روشهای مختلف برای از بین بردن جای بخیه، جای زخم یا جوش یه شرح زیر است:
- انجام لیزر پوست
- جراحی های پلاستیک
- پیلینگهای شیمیایی متعدد
- استفاده از کرمهای ترمیمکننده تخصصی
- و…
بین روشهای مختلفی که به منظور رفع جای جوش، بخیه و زخم وجود دارد، کرمها و پمادهای ترمیمکننده یکی از بهترین روشها است که میتواند بدون صرف هزینه های بالا و یا عوارض جانبی متعدد، ضایعات پوستی مختلف را از بین ببرند.
بهره گیری از کرم های ترمیم کننده
از پمادها و کرمهای ترمیمکننده به منظور از بین بردن جای زخم و جای بخیه، ترکهای بارداری روی شکم و جای اسکار و … استفاده می شود، به خاطر تنوع بسیاری که در این گروه از محصولات وجود دارد، امکان دارد فرایند انتخاب محصول مناسب کمی سخت و گمراهکننده شود.
کرم ترمیم کننده چه کاری انجام می دهد؟
کرم های ترمیمکننده انواع مختلفی دارند و به عنوان محصولی برای مراقبت از پوست به حساب می آیند، که بافت پوست را نیز ترمیم خواهد کرد.
از کرم های ترمیمکننده به منظور از بین بردن جای زخم، بخیه، بریدگیها، جای جوش، آفتابسوختگی، ترمیم سریعتر زخمها، ادرار سوختگی پای نوزادان، التهابات پوستی بعد از انجام لیزر، میکرونیدلینگ بهتر است استفاده شود.
اگر شما هم جای بخیه، زخم، خراش، جوش، ترک های بارداری یا سلولیت روی پوست خود دارید، با استفاده ازکرمهای ترمیمکننده می توانید آن ها را از بین ببرید و پوست خود را صاف و یکدست نمایید.
کرمهای ترمیمکننده را بهتر است برای بازسازی پوست و شفافسازی پوست بهره گرفت و خوب است بدانید، عوارضی در آنها وجود ندارد. مگر اینکه شما به ماده خاصی حساسیت داشته باشید و تماس آن با پوست، برای شما دردسرساز شود.
موارد مصرف کرمهای ترمیمکننده
کرم ترمیمکننده همان طور که از نامش پیداست، وظیفهی ترمیم پوست را به عهده دارند. موارد استفاده از کرم ترمیمکننده بر اساس تاثیرگذاری آنها، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- مناسب برای ضدعفونی کردن و تمیز نگهداشتن زخم های باز است.
- رفع جوش و جای جوش
- سبب برطرف کردن جای بخیه خواهد شد.
- جای زخم و اسکاررا ترمیم می کند.
- برطرف کردن سلولیت در پوست
- برطرف یا کمرنگ کردن ترکهای بارداری یا چاقی روی بدن
- کمک به ترمیم و بازسازی پوست های آسیبدیده
- ترمیم بریدگیهای متعدد
- رفع التهاب های پوستی پس از لیزر، میکرونیدلینگ
- سبب رفع سوزش و خارش زخمها می شود.
- لکههای پوستی را برطرف می کند.
- سبب رفع قرمزی زخمها یا لکهها خواهد شد.
- بافت کلاژن و الاستین را تحریک می کند و برای درمان جای زخم و لک مناسب است.
- سبب از بین بردن قارچهای سطح پوست و جلوگیری از تکثیر آنها خواهد شد.
- باعث از بین بردن اثر آفتاب سوختگی خواهد شد.
- کمک به رفع کک و مک می شود.
- سبب تنظیم رطوبت و چربی پوست آسیبدیده خواهد شد.
موارد استفاده از کرم های ترمیمکننده، برای مشکلاتی مانند: سلولیت، ترک بارداری، جای زخم، جای بخیه و آفتاب سوختگی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.